OM ONLINELÅN

Online lån er stillet uden sikkerhed og kan typisk optages hurtigt og med hurtig udbetaling over internettet. Lånet ydes typisk af finansieringsselskaber & pengeinstitutter.

Gebyr, rente & Åop

Mange udbydere reklamerer med utroligt lave renter og fantastiske vilkår, men informationerne er ikke altid sande. Vær derfor meget opmærksom på de 3 faktorer. Du kan i værste fald, ende i RKI & Debitorregistret.

LÅN FORSVARLIGT

PENGENE SKAL BETALES TILBAGE

Lån aldrig mere end du har råd til at betale tilbage. Det er en dårlig idé at optage nye lån, for at betale afdrag på eksisterende lån. Sæt dig ned og gennemgå dig økonomi grundigt. Lav eventuelt et budget over dine faste udgifter for at se hvad du har til rådighed hver måned.

INDHENT FLERE LÅNETILBUD

En af de metoder der gør at du kan få den laveste rente, er at du nemt kan ansøge flere udbydere. Det helt optimale er, at du ansøger minimum 3 låneudbydere og tager udgangspunkt i de lånebeviser du får sendt retur. Det koster ikke noget at afvise de lån, som ikke passer til dig.

ANSØGNING OM LÅN

Låneprocessen

Låneprocessen varierer en smule, alt efter hvilken låneudbyder man vælger at bruge. Dog har de tilfælles at hele låneprocessen foregår over nettet. Ens for alle udbydere er at du skal bruge dit NemID for at fuldføre ansøgningen. De fleste banker giver dig svar indenfor få sekunder og udbetaler pengene samme dag. 

VALG AF LÅNEUDBYDER

Først vælges en låneudbyder. Du bør altid vælge den låneudbyder, som du synes passer bedst til dine behov og ønsker. Derfor kan det være en smart ide at undersøge de mange forskellige muligheder og eventuelt få tilbud fra flere udbydere. Vær altid opmærksom på renter, stiftelsesgebyr og ÅOP. Dette kan du læse mere om her i vores vejledning.

ANSØGNINGEN

Når du har fundet den- eller de låneudbydere, som du synes passer perfekt for dig, er det næste skridt at ansøge om lånet. På udbyderenes hjemmeside, finder du typisk en knap med “Ansøg nu” hvor du bliver viderestillet til udfyldelsen, af selve låne ansøgningen. Sikkerheden for dine personlige oplysninger er meget høj og bliver behandlet med fortrolighed.