fbpx

Lån til ferie eller luxus krydstogt

Skal du på ferie, eller måske på alle tiders krydstogt til varme lande, men mangler penge for at drømmen kan gå i opfyldelse? Med et lån til rejse, kan du få råd til din drømmeferie og få dine oplevelser for livet.

Flere og  flere rejseselskaber, arbejder sammen med låneudbydere, hvor man kan få rentefri afbetaling på mellem 6 – 24 måneder. Det vil sige at du kun skal betale prisen for rejsen, plus et eventuelt oprettelsesgebyr. Vi anbefaler denne løsning.

Ansøger du om lån online, behøver du ikke at stille sikkerhed og låneudbyderne kræver ingen dokumentation. Du behøver altså ikke at indsende dine seneste lønsedler eller årsopgørelse. Samtidigt bestemmer du helt selv, hvad du vil bruge pengene til. Hvis dit lån til rejsen kræver et mindre beløb, kan du med fordel ansøge ved udbydere der tilbyder gratis kredit i 30-60 dage. Vi anbefaler at du tænker dig grundigt om, inden du låner pengene. Sørg altid for at du har rådighed i din økonomi til at betale afdragene tilbage.

En tanke om “Lån til ferie eller luxus krydstogt

  1. Ole Hansen siger:

    Utroligt nemt af finde frem til en billig lånudbyder. Jeg fandt frem til et billigt lån til en lav rente, som ovenikøbet er til en mindre rente end den jeg måtte betale i min tidligere bank.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *