fbpx

Pokerbonus – nyttige tips

Er du interesseret i at forbedre dine muligheder i poker online, vil vi her give dig et par fif, som kan øge din indtjening. Hvis du er ny spiller, kan du med fordel benytte dig af vores sammenligning af Pokerbonus. Udover at lære det praktiske i poker, er det også vigtigt at studere spilet for at blive bedre. Professionelle spillere bruger tit programmer som kan analyserer spillet og husker tidligere hænder. Vi mener at de 2 bedste programmer til poker, hvis du vil dykke dybere ned i spillet, er Hold’em Manager og Poker Tracker. Ved hjælp af ens håndhistorik kan programmerne finde frem til de problemer, man har i ens spil, og samtidig kan man udvikle nye strategier. Samtidig giver programmerne information om dine modstanderes tendenser med et heads-up display, også kaldet HUD. Den næstbedste app på listen er Snapshove. Det er et simpelt værktøj til at bruge, når du er short i en turnering og skal beslutte dig for, om du skal gå all-in eller folde (push/fold-strategi). Prøv eventuelt alle programmerne, for at finde det der passer dig bedst!   Held og lykke

En tanke om “Pokerbonus – nyttige tips

  1. Jens Erik siger:

    Utroligt, endelig lykkedes det – jeg vandt i pokerspillet efter at have tilsluttet mig den ene udbyder på siden. Nu vil jeg ikke nævne navne, for jeg vil fortsætte og se om lykken er med mig i de næste spil. Hvis jeg igen vinder, skal jeg nok give nogle tips fra mig. Men først skal konen og jeg på en udenlandsrejse for pengene. Godt nok var hun pissesur på mig fordi jeg spillede, men det blev til kys og kram, og meget mere, da jeg scorede en flot gevinst.
    Hilsen Jens Erik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *