fbpx

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd betyder kort fortalt, at du går på Internettet via din mobiltelefon eller en anden mobil enhed i stedet for at gøre det via en fast internetforbindelse (WI-FI) i hjemmet eller på arbejdspladsen. Med mobilt bredbånd kan du komme på internettet alle steder der er mobildækning. I de fleste mobil abonnementer, medfølger der en vis mængde data hver måned. Alt efter hvor meget du skal bruge, kan du som oftest, vælge fra 1 GB – til fri data. Du kan samtidigt dele din data fra telefonen, med din computer. Dette hedder “Mobilt hotspot” og administreres fra menuen på telefonen. Du skal dog være opmærksom, da denne form for deling, bruger betydeligt mere data, end hvis du bare bruger telefonen almindeligt.

3 tanker om “Mobilt bredbånd

  1. Benny siger:

    Super. Gennem pris-match fandt jeg frem til den billigste bredbåndsudbyder på nettet. Jeg havde ellers søgt og kigget alle steder, og pludselig da jeg søgte dukkede på nettet, dukkede pris-match op med en lang række gode, men også billige tilbud fra forskellige udbydere på på nettet med bredbåndstilbud. Jeg valgte det der hedder Full Rate – og servicen herfra var tip top. Kan kun anbefale at få kontakt via pris-match, der også har mobiltelefoni.

  2. Winnie siger: siger:

    pris-match.dk hjalp mig til et bedre mobilabonnement inklusiv streamingtjenester til hele familien samt en billigere fagforening og A-kasse, hvor jeg sparer ca. 1.200 kr. om året. Så de få minutter var givet godt ud – jeg kan kun anbefale andre at få lavet en gratis pris-sammenligning på pris-match.dk
    Winnie Skousen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *